Nazaj

Politika zasebnosti

Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti

Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in obdelavi vaših osebnih podatkov varno ter v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 (GDPR) in Zakon o varstvu osebnih podatkov - ZVOP-1). Pridobljeni podatki se uporabljajo izključno za namene, povezane z našim poslovanjem.

   

Ta politika zasebnosti velja za spletno stran www.hotelslon.com. V njej opredeljujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki v zvezi z njihovo uporabo storitev, ki jih ponuja Hotel Slon d.d.

   

Kako zbiramo vaše osebne podatke?

   

Vaše osebne podatke na naši spletni strani zbiramo, ko jih razkrijete tako, da izpolnite naš obrazec »Prijava na e-novice« in ko izpolnite naš vprašalnik »Povpraševanje o dogodkih«.

   

Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujete prek zgoraj navedenih obrazcev, to spletno mesto uporablja tehnologijo, ki zbira določene tehnične podatke, kot je vaš IP naslov. IP naslov uporabnika se zabeleži ob oddani prijavi na novice (in nam služi le kot dokaz, da je uporabnik sam izvedel prijavo na novice).

   

V vseh drugih primerih pa IP-jev ne povezujemo z osebami in vsak uporabnik spletnega mesta je anonimen. Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki piškotkov.

   

Kakšni osebni podatki se zbirajo?

   

V obrazcu za prijavo na e-novice zbiramo uporabnikovo ime, priimek, elektronski naslov, državo, datum in čas prijave ter IP naslov.

   

Pri povpraševanju o dogodku zbiramo vse podatke v zvezi z dogodkom (kontaktne podatke, kot so ime, priimek, e-pošta, ime in naslov podjetja, čas začetka in konca dogodka, trajanje dogodka, število udeležencev, morebitne potrebe po nastanitvi in zahtevane storitve);

   

Za kakšen namen se uporabljajo osebni podatki?

  
E-poštni naslov, pridobljen preko obrazca za prijavo na e-novičke, se uporablja za pošiljanje promocijskega gradiva o naši ponudbi preko CRM sistema Zoho Campaings za email marketing. Podatki o imenu in državi, pridobljeni v istem obrazcu, se uporabljajo za personalizacijo uporabniške izkušnje prejemanja e-novic.

   

Podatki, pridobljeni s pomočjo vprašalnika o dogodkih, se uporabljajo za pripravo ponudb za dogodke, srečanja ali konference v našem hotelu.

   

Vsi pridobljeni podatki se uporabljajo izključno za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev in za oglaševalske aktivnosti v okviru zakonodaje.

   

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

   

Z vašimi podatki ravnamo z najvišjo možno stopnjo skrbnosti. Vsi osebni podatki, ki jih pridobimo od uporabnikov spletnega mesta, so zasebni in zaupni.

   

Za obdelavo e-prijav in pošiljanje e-novic uporabljamo orodje ZOHO CRM. Zoho Corporation shranjuje pridobljene osebne podatke v podatkovnem središču znotraj EU in jamči za varnost v okviru EU-ZDA Zasebnostnega ščita.

   

Obdobje hrambe osebnih podatkov

   

Osebne podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, ali dokler posameznik ne umakne privolitve. Na podlagi uporabnikovega pisnega preklica privolitve se podatki izbrišejo.

   

Vaše pravice

   

Dano privolitev lahko kadar koli prekličete, zahtevate dostop, popravek, omejitev obdelave osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših podatkov, tako da nas o tem pisno obvestite po pošti na naslov Hotel Slon d.d., Slovenska Cesta 34, 1000 Ljubljana ali nam pošljete e-pošto na sales@hotelslon.com.

   

Če naša obravnava ne ustreza vašim pričakovanjem, imate pravico vložiti kakršen koli zahtevek ali pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, to je Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

   

Naš kontakt

   

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Hotel Slon d.d., Slovenska Cesta 34, 1000 Ljubljana, registrska številka: 5004853, ID za DDV: SI24975591.

Če imate vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ali če želite uveljavljati katero od pravic, ki jih zagotavlja ta pravilnik o zasebnosti, nas kontaktirajte na sales@hotelslon.com.

   

Veljavnost

   

Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je september 2021.

Best Western Premier Hotel Slon
Rezerviraj